Startsida / Inlägg

Trailern till Instagram-satiren ”Ingrid goes west”

av Sylvia Balac

Skruvad satir över Instagram – ”Ingrid goes west” ser mycket lovande ut i trailern.

Aubrey Plaza, mest känd som himla med ögonen-virtuosen April Ludgate i ”Parks and recreation” spelar Ingrid Thornberg (kanske förklaras ett svenskt påbrå i filmen), en ensam tjej som blir besatt av Taylor Sloane (Elizabeth Olsen) och hennes perfekta liv på Instagram.

Ingrid nöjer sig inte med att följa Taylor online, utan flyttar västerut för att förfölja henne i verkligheten. Till en början går allt bra, sen spårar det ur i ”Ensam ung kvinna sökers” anda. Jag är förmodligen för gammal för att vara målgrupp, men det struntar jag i, sociala medier är som gjorda att förlöjliga, och Aubrey Plaza ser ut att vara i högform i denna film som får amerikansk premiär i augusti, men redan prisats på Sundance-festivalen.

plaza
Aubrey Plaza som Ingrid Thornberg.
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Martin Lindstam
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB