Startsida / Inlägg

Jeff Goldblum gör comeback i Jurassic world 2

av Stefan Hedmark
jeff goldblum

Uppföljaren till ”Jurassic world” (2015) fick just ett sagolikt lyft. Jeff Goldblum har gått med på att återigen spela dr Ian Malcolm, enligt Hollywood Reporter. Därmed är vi garanterade en dos knasighet mitt i all dinosaurieförödelse.

Världens härligaste skådespelare fick frågan av Fandango för ett år sedan om han var öppen för en comeback i ”Jurassic world 2”. Sin vana trogen gav han ett rubbat svar:

”Vilken film behöver INTE lite Goldblum-krydda? Väldigt få. ’The Danish girl’? Nej, okej, inte den. Jag är inte bara öppen för det. Jag är lika öppen som en smörgås i två delar. Inte nog med att min dörr är alltid öppen – jag tog till och med bort den. Jag tog bort gångjärnen från dörren. Jag är FÖR öppen. Jag är som en kycklingschnitzel. Vad var det jag skulle säga? Jo, just det, de där två ’Jurassic park’-filmerna jag gjorde var tillräckligt. Om jag aldrig gör en till, skulle jag vara fullt nöjd.”

Men en till blir det alltså. Det blir skoj – Ian Malcolm är en välbehövlig figur i de här sammanhangen, en rolig sanningssägare som dessutom är en vetenskapsman, något som är fult numera i Trumps USA.

Tills vi får se Malcolm igen på bio kan vi njuta av hur han förklarar kaosforskning i ”Jurassic park” (1993):

Men den som vill se mer av Goldblum får sin fix på bio redan i höst i en annan blockbuster, ”Thor: Ragnarök”.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB