Startsida / Inlägg

Emma Stone ska knäcka Steve Carell – i tennis

av Stefan Hedmark
battle of the sexes

Det här är en naken Steve Carell med ett tennisracket. Frågor på det? Det har kommit en ny trailer för dramakomedin ”Battle of the sexes”:

Det här är en verklighetsbaserad historia med Carell och Emma Stone i huvudrollerna som två tennislegendarer på 70-talet som möts i en omskriven duell. ”Battle of the sexes” var tre olika tennismatcher mellan män och kvinnor som spelades på 70-talet, men den mest uppmärksammade var den här, mellan den forne mästaren Bobby Riggs (Carell) och den då fortfarande aktiva Billie Jean King (Stone).

Det finns en hel del allvar i berättelsen, dels om sexismen inom idrott, dels om Kings homosexualitet som länge var en hemlighet innan hon outades. Det märks i trailern att de sidorna finns representerade i ”Slumdog millionaire”-författaren Simon Beaufoys manus, men filmen kommer också att satsa stort på humor och läcker 70-talsstil. Tennismatcherna som ingick i ”Battle of the sexes” var inramade av mycket trams, som vi ser i trailern.

Sarah Silverman, Elisabeth Shue och Bill Pullman har också stora roller. Det är oklart när filmen kommer till Sverige, men amerikansk premiär blir det i september.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB