Startsida / Inlägg

Första trailern till nya Jumanji

av Stefan Hedmark
jumanji

Nu glömmer vi ”Baywatch” och vänder blad till nästa ”The Rock”-fest – här är första trailern till ”Jumanji”:

Den här uppföljaren till filmen med Robin Williams från 1995 har en undertitel i USA, ”Welcome to the jungle”, och självklart ackompanjeras trailern av Guns N’ Roses klassiska rökare. Filmen handlar om ett gäng ungdomar som sugs in ett mystiskt spel och blir spelets avatarer – Jack Blacks rollfigur till exempel är egentligen en tonårstjej som är nära att smälla av när hon inser vad hon förvandlats till.

jumanji

Trailern lägger ner mest tid på att introducera karaktärerna och filmens upplägg – vad de här typerna ska göra i djungeln får vi väl veta i nästa trailer. En sak är säker. Det blir mycket action och det verkar vara betydligt roligare än ”Baywatch” i alla fall. I rollistan ser vi förutom Dwayne Johnson och Black även Kevin Hart och Karen Gillan. Black och Hart lär väl tävla i vem som kan skrika högst…

”Jumanji” får svensk biopremiär den 5 januari.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB