Startsida / Inlägg

Louis CK stöttar dokumentär om gay-gatugäng – se trailern

av Sylvia Balac

Dokumentären ”Check it” har fått oväntad draghjälp – av komikern Louis CK. Filmen, regisserad av Dana Flor och Toby Oppenheimer, följer ett HBTQ-gäng av 14-22-åringar i Washington DC som tröttnat på homofobiska påhopp och ger igen – med våld.

Louis CK blev så berörd av filmen och dess unga, tuffa och sårbara huvudpersoner att han erbjöd filmmakarna att lägga ut den på sin hemsida.

”När jag såg den här filmen visste jag att ingen jag känner skulle se den”, skriver Louis CK på sin blogg, och tillägger, ”ju mer folk ser varandra, ju mer förstår de varandra, och det är en bra grej”.

”Check it” kostar 5 dollar att streama på louisck.net.

CheckItTribeca-1024x576
Ur ”Check it”.
ap foto : brad barket : file - in this nov. 5, 2014 file photo, louis c.k. performs at the 8th annual stand up for heroes, presented by new york comedy festival and the bob woodruff foundation, at the theater at madison square garden in new york. louis c.k.Ìs comedy show in new york was canceled because of the weather. the comedian-actor sent an email to ticketholders expecting to see his madison square garden show tuesday, poking fun at the hysteria surrounding the snowstorm hitting the northeast. (photo by brad barket/invision/ap, file) 11051419560, 21334631 louis c.k louis ck-canceled sho automatarkiverad
Louis CK. Foto: AP
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB