Startsida / Inlägg

Trailer för sista Maze runner

av Stefan Hedmark
mazerunner

Det har dröjt flera år innan vi fick se en ny ”Maze runner”-film, på grund av en allvarlig olycka som skadade stjärnan Dylan O’Brien. Det tog lång tid för honom att tillfriskna och inspelningarna fick skjutas upp. Men nu är det äntligen dags att se trailern för den tredje filmen i serien:

Regissören Wes Ball har tidigare berättat för sajten Slash Film att han inte planerade att låta sista boken i James Dashners serie bli två filmer. Det ska vi nog vara tacksamma för. Det har ju annars varit en tjatig strategi i Harry Potter-filmerna, ”Hunger games”- och ”Twilight”-serierna.

I ”Maze runner: The death cure” ska Thomas (O’Brien) och hans kompanjoner bryta sig in i Last City, den mest utmanande labyrinten hittills. Rollistan är fylld av bekanta ansikten från de tidigare filmerna, men även ”The shield”-ässet Walton Goggins har en större roll.

Vad säger ni, har tiden sprungit ifrån den här serien, eller är vi redo att springa vilse i labyrinter igen?

”Maze runner: The death cure” har svensk biopremiär den 26 januari.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB