Startsida / Inlägg

Dwayne Johnson och Malin Åkerman i actionrykaren Rampage

av Stefan Hedmark
rampage

Tänker Dwayne Johnson bosätta sig i djungeln, kan man undra efter de två senaste filmprojekten, ”Jumanji” och ”Rampage”. Den sistnämnda har fått en trailer. Ta en titt:

Det är en filmversion av det klassiska 80-talsspelet ”Rampage”, där Johnson tampas med snabbt växande apor, vargar och krokodiler som lever rövare i en storstad. Mycket ”King Kong” över det hela – men också ”San Andreas”, katastroffilmen som Johnson gjorde 2015. Det är samma regissör, Brad Peyton, och det blir nog svårt att skilja Dwayne Johnsons karaktär här från den han spelade då. Scenen i helikoptern känns mer eller mindre som en blinkning till ”San Andreas”…

rampage

Mycket ödeläggelse, mycket fånigt. Ser ut att kunna bli popcorn-roligt för stunden; vargen som attackerar helikoptern kan vara värd biljettpriset bara den. I rollistan ser vi även Malin Åkerman, Naomie Harris och Negan från ”Walking dead”, Jeffrey Dean Morgan.

”Rampage” har svensk biopremiär den 11 maj.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB