Startsida / Inlägg

Första trailern för Superhjältarna 2

av Stefan Hedmark
incredibles

Det var länge sedan vi mötte de sist, 13 år sedan faktiskt, men nu är det dags att dra på sig tights igen. Här är första teasertrailern för ”Superhjältarna 2”:

Det är inte så mycket vi får se i den här första förhandstitten. Det är babyn Jack-Jack som visar upp sina ännu okontrollerade superkrafter, till pappa Bobs förtjusning. Vi hör även Michael Giacchinos vräkiga musiktema till den första filmen.

Jag älskade första ”Superhjältarna” (2004). Det var en av Pixars stora succéer från den tiden, släppt året efter ”Hitta Nemo”, och det kändes givet att det skulle komma en uppföljare. Men regissören Brad Bird blev upptagen med annat och började göra icke-animerade filmer. Däribland en ”Mission: Impossible”, vilket kändes naturligt med tanke på spionkänslan  i ”Superhjältarna”.

incredibles

Men nu är han alltså tillbaka i sina gamla gängor och förväntningarna är höga. Skådespelarna som gjorde originalet minnesvärt (Craig T Nelson, Holly Hunter, Samuel L Jackson) gör honom sällskap. Och Bird själv gör återigen rösten till Edna Mode, superhjältarnas egen modedesigner. Ni minns väl denna färgstarka figur:

”Superhjältarna 2” har svensk biopremiär den 31 augusti.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB