Startsida / Inlägg

Kolla in Kylie Minogue i trailern till ”Priscilla”-regissörens ”Swinging safari”

av Sylvia Balac

Sol, sex och surfning. Det är inramningen när Kylie Minogue och Guy Pearce (som båda var med i såpan ”Neighbours”) återförenas i ”Swinging safari”, en film som utspelas i Australien på 1970-talet. Filmen har regisserats av Stephan Elliott, som fick en världssuccé med ”Priscilla – öknens drottning” 1994.

De kitschiga miljöerna känns igen, men då ”Priscilla” bars av stor värme verkar ”Swinging safari” mer förlita sig på buskis och överspel. Med det sagt är trailern (här ovan) två väldigt underhållande minuter.

Filmen har premiär i Australien i början av nästa år, oklart om eller när den kommer till Sverige.

Swinging-Safari-movie-1
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB