Startsida / Inlägg

Louis CK i hundkojan – sparkas från ”The secret life of pets”

av Sylvia Balac
max

Hans film ”I love you daddy” går inte upp bio, hans tv-serier plockas bort från streamingsajter och nu får komikern Louis CK, som har erkänt maktmissbruk och övergrepp mot kvinnliga kollegor, också kicken från den tecknade film-franchisen ”The secret life of pets”. Bolagen Universal och Illumination har i ett kort pressmeddelande meddelat att Louis CK inte kommer att upprepa sin roll som hunden Max i kommande ”The secret life of pets 2”.

foto : stephen lovekin/rex : louis ck
foto : stephen lovekin/rex : louis ck
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB