Startsida / Inlägg

Scooby-Doo och Batman löser brott ihop (igen)

av Sylvia Balac

Batman och Mysteriegänget slår sina brottsbekämpande påsar ihop i en ny animerad film. ”Scooby-Doo! & Batman: The brave and the bold” produceras av Warner bros Animated och DC Entertainment och kommer att distribueras digitalt och på dvd den 9 januari nästa år. Kolla in trailern ovan!

Men det är inte första gången som Batman och jycken Scooby-Doo, Shaggy och de andra löser brott tillsammans. Redan 1972 gästade superhjälten och hans sidekick Robin Mysteriegänget i filmerna ”The dynamic Scooby-Doo affair” och ”The caped crusader caper”.

Reklam för filmerna från 70-talet.
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB