Startsida / Inlägg

Första trailern för nya Jurassic world

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2017-12-09 kl. 02.44.03

Om du inte redan har sett första trailern för ”Jurassic world: Fallen kingdom” (som kom i går) är det dags att ta en tvåminuterspaus och göra det:

Bryce Dallas Howards och Chris Pratts karaktärer från förra ”Jurassic world” (2015) beger sig i den här uppföljaren tillbaka till ön Isla Nublar för att rädda dinosaurier undan ett magnifikt vulkanutbrott som ser ut att kunna förinta ön. Som Pratt säger i trailern: Vad kan gå fel?

Det är mycket rännande från askmoln och diverse skräcködlor i den här trailern som definitivt inte bjuder på något nytt. Det är kanske inte vad vi begär av de här filmerna heller? Men det är svårt att uppbringa mycket entusiasm när allt känns så bekant. Det här blir femte filmen i ”Jurassic park”/”Jurassic world”-serien.

Skärmavbild 2017-12-09 kl. 02.56.33

Inte heller Jeff Goldblum är ny förstås; han har medverkat i några av de tidigaste filmerna i serien som den excentriske dr Ian Malcolm. Men han förgyllde ju ”Thor: Ragnarök” sist och är en riktig pärla. Här gör han comeback i ett utskottsförhör i trailern. Men är det allt vi kommer att få se av honom i ”Fallen kingdom”? Det hoppas jag inte.

Vad tror du? Har vi fått nog av dinosaurier eller blir du sugen på ”Fallen kingdom”? Svensk biopremiär blir det den 8 juni.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ronja de Boer
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB