Startsida / Inlägg

Första trailern för Sicario 2

av Stefan Hedmark
sicario
Emily Blunt i ”Sicario”.

”Sicario” (2015) är en av senare års mest spännande thrillers, en hårdkokt historia om en FBI-agent (Emily Blunt) som samarbetar med flera andra polisorganisationer för att komma åt drogkarteller – och hamnar i ett farligt spel som hon inte har koll på.

Det var inte en film som nödvändigtvis kräver en uppföljare, men så blev det i alla fall. Här är första trailern för ”Sicario 2: Soldado”:

Benicio del Toro och Josh Brolin gör comeback som de lurigaste rollfigurerna i ”Sicario” och trailern gör det klart att det här blir en stenhård film. ”Inga regler den här gången”, som Brolin säger till den redan helt samvetslöse del Toro i en scen. Även uppföljaren är skriven av Taylor Sheridan, men regissören bakom första filmen, Denis Villeneuve, hoppade över den här. I stället är det Stefano Sollima, som bland annat har gjort tv-serien ”Gomorrah”, som rattar skeppet.

sicario2

Man får väl hoppas att ”Sicario 2” inte bara har hårda eldstrider att bjuda på. Originalet var delvis så spännande för att vi identifierade oss intensivt med Blunts rollfigur. Det ser inte riktigt ut att bli så den här gången. Men trailern är verkligen snygg och rafflande ett rejält tryck i det hela. I rollistan ser vi även bland andra Matthew Modine (”Stranger things”) och Catherine Keener (”Get out”).

Det är oklart när filmen kommer till Sverige, men i USA har den premiär i juni.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB