Startsida / Inlägg

Han blir Dolph Lundgrens son i Creed II

av Stefan Hedmark
creed
Michael B Jordan och Sylvester Stallone i ”Creed” (2015).

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) och hans lärling Adonis (Michael B Jordan) gör comeback senare i år i ”Creed II”. Sedan tidigare står det klart att Dolph Lundgren kommer att reprisera sin mest ikoniska rollfigur någonsin, den sovjetiske boxaren Ivan Drago som slogs mot Stallone i ”Rocky IV” (1985). Ni vet, han som sa till Rocky: ”I must break you”.

I går rapporterade även The Hollywood Reporter att Dragos son kommer att dyka upp i ”Creed II”. Han är ett muskelberg liksom sin far och ska spelas av den tysk-rumänske boxaren Florian Munteanu. Den som är nyfiken på exakt hur skräckinjagande han ser ut kan spana in videon här ovan. Där får vi se Munteanu hårdträna i ett videomontage från 2016.

Sylvester Stallone och Dolph Lundgren i "Rocky IV" (1985).
Sylvester Stallone och Dolph Lundgren i ”Rocky IV” (1985).

Blir spännande att se. Första filmen var en stor succé, men regissören Ryan Coogler ersätts av en annan förmåga i uppföljaren, Steven Caple.

”Creed II” beräknas ha amerikansk biopremiär i november.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB