Startsida / Inlägg

Svensk regissör gör action med Daniel Radcliffe – här är trailern

av Stefan Hedmark
Daniel Radcliffe i "Beast of burden".
Daniel Radcliffe i ”Beast of burden”.

Det är bråda dagar för regissören Jesper Ganslandt. Inte nog med att han har en ny svensk film på gång senare i vår, ”Jimmie”, utan dessutom presenterar han sin första amerikanska film på Sundance-festivalen i Utah nästa vecka. Det är actionthrillern ”Beast of burden” med Daniel Radcliffe. Här är första trailern:

Ganslandt slog igenom med ”Farväl Falkenberg” 2006 och har sedan dess även gjort ”Blondie” med bland andra Carolina Gynning. ”Beast of burden” handlar om en pilot och knarklangare (Radcliffe) som har en timme på sig att hantera en drogkartell, en lönnmördare och polisen – men även se till att hans fru får behålla livet.

Meryl Streeps dotter Grace Gummer spelar pilotens fru. Det är en mörk trailer, både vad gäller utseende och tema – mot slutet övergår det i flykt och skottlossning. Blir nog rafflande! Så länge man ser vad som händer i filmen…

Det är oklart när ”Beast of burden” får svensk biopremiär.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB