Startsida / Inlägg

Första trailern för Bad moms 2

av Stefan Hedmark
bad moms 2

Nu går det undan. Det är bara ett år sedan vi såg ”Bad moms” på bio. Och snart är det dags för den juldoftande uppföljaren. För några dagar sedan kom den första trailern:

”Bad moms 2” heter ”A bad moms christmas” i originalversionen och utspelar sig alltså i juletid, då de tre mammorna från första filmen (Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell) tröttnar på att det bara blir en sådär härligt tindrande jul, med klappar och kalkon, om de slavar i köket och ute i julruschen. Av filmen kan vi förvänta oss sprit, intimrakning och svordomar i generösa mängder.

Dessutom ska de tampas med sina egna mammor, en idé som också finns i en annan hastigt ihopsatt uppföljare som kommer senare i år, ”Daddy’s home 2”. Fast där är det förstås huvudpersonernas pappor som kommer på besök. Den filmen bloggade jag om här. Sällan har väl bristen på fantasi i Hollywood illustrerats så tydligt… Fast kanske får filmen en kick av att de äldre mammorna spelas av Susan Sarandon, Christine Baranski och Cheryl Hines.

Det är oklart när ”Bad moms 2” kommer till Sverige, men i USA har den premiär den 3 november.

Alicia Vikander Arnold Schwarzenegger Batman Ben Affleck Chris Pratt Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Michael Fassbender Quentin Tarantino Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Tom Cruise Tom Hanks Vin Diesel
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Emelie Anderberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB