Startsida / Inlägg

David Hasselhoff ska dödas i ny film

av Stefan Hedmark
hasselhoff

David Hasselhoff tycks leva mest på att spela sig själv. Redan i år har vi sett honom i den ”rollen” i ”Guardians of the galaxy vol. 2” och, förstås, ”Baywatch”. I filmen ”Killing Hasselhoff” gör han en större insats som potentiellt mordoffer. Här är trailern:

Som ni märker är det knappast ett mästerverk vi pratar om, men kanske ändå en rulle som lockar till några fniss? ”Killing Hasselhoff” går inte upp på bio utan släpps på dvd och streaming i USA. Enligt Universal släpps filmen den 2 oktober i Sverige. Ken Jeong, känd från ”Baksmällan”, har av helt osannolika skäl fått uppgiften att mörda David Hasselhoff, vilket leder till kaos.

killinghasselhoff

I rollistan ser vi även Michael Winslow, mannen med ljudeffekterna från ”Polisskolan”-filmerna, och Justin Bieber gör rösten till KITT, bilen från Hasselhoffs ”Knight rider”-serie.

Det här hade dock kanske känts piggare om inte Hasselhoff STÄNDIGT drev med sig själv, ”Baywatch” och ”Knight rider”…

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB