Startsida / Inlägg

En ny Tom Hardy – nej, två!

av Stefan Hedmark
tom-hardy-legend

Gillar du Tom Hardy? Då har du en högtidsstund framför dig eftersom du kommer att få dubbelt upp i kommande gangsterfilmen ”Legend”. Där spelar han tvillingar och den här första riktiga trailern visar att det nog kommer att bli ännu mer sevärt än när Armie Hammer spelade tvillingarna Winklevoss i ”The social network” (2010). Särskilt eftersom tvillingarna kommer att interagera med varandra väldigt mycket, slagsmål och allt.

Filmen är baserad på en sann historia om bröderna Kray som kom att dominera undre världen i London på 60-talet med sin organisation ”The firm”. Deras berättelse har filmats förr, som ”The Krays” (1990); då spelades de av två personer, Gary och Martin Kemp från Spandau Ballet. Den filmen har gott rykte, så det gäller för ”Legend” att visa sig på styva linan. Den är skriven och regisserad av Brian Helgeland, som skrev ”LA konfidentiellt” (1997), så vi får hoppas att han levererar. Och trailern ser lovande ut – bra tryck i den.

Säkert en fin chans för Hardy att bli Oscarnominerad nästa år. Den som dessutom är lite svag för hans mumlande insatser (Bane i ”The dark knight rises”, Mad Max) kommer nog att älska honom som Ronnie Kray…

Det är oklart när ”Legend” kommer hit, men den har premiär i en del länder i höst.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB