Startsida / Inlägg

Grattis Tom Felton, 28 år idag

av Stefan Hedmark
Draco-Malfoy-Harry-Potter

I dag säger vi grattis till Tom Felton som fyller 28 år. ”Harry Potter”-filmernas egen bad boy har gått vidare i karriären och håller sig fullt upptagen. Action är vad som gäller för honom just nu – Felton håller på att spela in thrillern ”Stratton: First into action” där Dominic Cooper har huvudrollen. Den kommer nästa år.

Dessförinnan får vi se Tom i ”Risen”, en film som handlar om en romersk officer som får i uppdrag att utreda rykten om att en judisk upprorsmakare som just korsfästs har återuppstått. Just det, det blir en slags biblisk thriller. Joseph Fiennes spelar officeren som letar efter Jesus; Felton är också en romersk soldat.

Kolla trailern:

Orkar du inte se hela trailern men ändå är nyfiken på hur Felton ser ut i filmen? Lugn, här är han:

Screen Shot 2015-09-21 at 22.41.22
Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB