Startsida / Inlägg

James Bonds hångelkupp på röda mattan

av Stefan Hedmark

I går var det galapremiär för ”Spectre” i London, med kunglig glans. Prinsarna William och Harry närvarade, liksom Catherine, hertiginnan av Cambridge. Men kungligheter står sig slätt när filmstjärnor bjuder på det lilla extra.

Som äkta paret Daniel Craig och Rachel Weisz. De kunde inte hålla händerna från varandra:

Skärmavbild 2015-10-27 kl. 00.44.47

Harry pratade och Craig låtsades lyssna medan Weisz flörtade bakom ryggen.

Skärmavbild 2015-10-27 kl. 01.15.02

Ömhetsbevisen blev lite tydligare här…

Skärmavbild 2015-10-27 kl. 00.44.22

… och till sist såg det ut som att paret hellre hade åkt hem en sväng än mingla med kungligheter.

Enligt en AP-text från evenemanget försäkrade Craig närvarande journalister om att han ”älskat varje minut” som han har varit James Bond. Ett försök att reparera skadorna efter uttalandet om att han hellre ”skär handlederna av sig” än gör en till Bondfilm?

Skärmavbild 2015-10-27 kl. 01.15.52

Det bjöds även på svensk fägring under galapremiären. Den som kan sin James Bond-historik vet att filmerna är fulla av svenska Bondbrudar. En av de minst kända är Kristina Wayborn, 65. Född Britt-Inger Johansson, blev Fröken Sverige 1970 och spelade Bondbruden Magda i ”Octopussy” (1983). Efter det fick hon småroller i diverse tv-serier. Vi ser inte henne så ofta nuförtiden, men i går var hon i sitt esse på röda mattan.

Nöjesbladets Jan-Olov Andersson har recenserat ”Spectre” här. Och Fredrik Virtanen har deklarerat sin oerhörda mancrush på Daniel Craig här.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB