Startsida / Inlägg

Här dyker Skarsgård upp i nya ”Divergent”-filmen

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2015-11-13 kl. 20.52.54

Knappt har vi sett den sista filmen i ”Hunger games”-serien förrän det är dags att tänka på ”Divergent”-serien. En ny trailer har kommit för den tredje filmen i serien, ”Allegiant”, som liksom ”Hunger games”, ”Twilight” och ”Harry Potter” delar upp sista boken i två filmer.

Det är mycket action i trailern och storymässigt fortsätter den direkt efter ”Insurgent”, med att Tris och Four (Shailene Woodley, Theo James) lämnar Chicago och kastas in i allt hårdare strider för att rädda mänskligheten.

Flera av filmseriens bekanta skådespelare återvänder, som Octavia Spencer, Ansel Elgort och Miles Teller, men vi har även två nya bekantingar. Jeff Daniels fyller Kate Winslets skor som skurk medan Bill Skarsgård spelar forskaren Matthew.

Jag har varit måttligt förtjust i de två tidigare filmerna eftersom de mest har framstått som bleka kopior av ”Hunger games”-filmerna. Men böckerna står givetvis på egna fötter och har många fans – liksom filmerna, och Shailene Woodley.

Filmen beräknas få svensk biopremiär den 18 mars.

Den sista filmen i serien kommer att heta ”Ascendant” och släppas våren 2017.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB