Startsida / Inlägg

Här förstör Superman Batmobilen

av Stefan Hedmark
screen_shot_2016-01-09_at_4.33.56_pm

Lagom till lördagsunderhållningen bjöd regissören Zack Snyder sina Twitter-fans på en liten överraskning. Eller, så värst överraskande var det inte. Snyder har utnyttjat sitt Twitterkonto till flitig marknadsföring för sin film ”Batman v Superman: Dawn of justice”. Det innebär diverse klipp från filmen. För några timmar sedan fick vi se Batmobilen förstöras:

Japp. Den går alltså sönder genom att köra på Stålmannen, som inte behöver lyfta ett finger. Batman är förstås jättesur och frågar Stålis om han ens blöder. Vad tycker ni om scenen? Själv har jag svårt att hålla mig för skratt – jag tycker det här är väldigt (oavsiktligt?) komiskt.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB