Startsida / Inlägg

Första trailern för nya ”The purge”

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-02-10 at 22.36.53

Du har 12 timmar på dig att mörda vem du vill. Idag kom första trailern för den senaste filmen i ”The purge”-serien:

Med tanke på hur sjuk den amerikanska valrörelsen har blivit känns det som en idé Donald Trump lika gärna skulle kunna kasta ur sig. ”The purge: Election year” tar till vara på att det är valår och presenterar en senator (spelad av Elizabeth Mitchell från ”Lost”) som vill sätta stopp för traditionen att upphäva alla lagar under 12 timmar en dag om året. Hon får det hett om öronen i trailern här ovan.

Liksom i de två tidigare filmerna är det James DeMonaco som har skrivit och regisserat. Om du gillade andra filmen i serien kommer du nog att uppskatta att Frank Grillo gör comeback i en av de ledande rollerna.

”The purge: Election year” beräknas få svensk biopremiär den 8 juli.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB