Startsida / Inlägg

Kristen Stewart bland gangsters och soldränkt raffel

av Stefan Hedmark

Woody Allen är tillbaka och den här gången har han med sig både gangsters – och Kristen Stewart. Kolla första trailern:

Cafe_Society”Café Society” är den 80-årige regissörens 47:e långfilm (ja, 47!) och den har valts ut som öppningsfilm på årets Cannesfestival. Att döma av trailern ska vi väl inte förvänta oss fyrverkerier, men det är sällan så numera med Allen. Däremot ser det behagligt ut, med en rik rollista bestående av bland andra Jesse Eisenberg (i den Allen-liknande huvudrollen), Steve Carell, Blake Lively, indiedrottningen Parker Posey, samt Corey Stoll som senast spelade dryg tv-celebritet i ”Girls”.

Bruce Willis skulle ha haft en stor roll, och jag kan tycka att det är synd att vi inte får se hur det skulle ha funkat.

Tjusiga, soldränkta franska miljöer, fotograferade av den legendariske Vittorio Storaro. Jag tror att det är första gången som Allen gör en film ihop med italienaren. Och apropå stil – spana in den läckra, 20-talsinspirerade filmaffischen.

Enligt IMDb ska filmen ha svensk biopremiär den 7 oktober.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ronja de Boer
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB