Startsida / Inlägg

Skräck och skratt – med Johnny Depp och hans dotter

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2016-05-11 kl. 00.29.13

Tjejen längst till höger är Lily-Rose Depp. Kufen i mitten är hennes pappa Johnny. Nu har de gjort en film ihop, och här är första HELKNASIGA trailern:

”Yoga hosers” är en spin-off till regissören Kevin Smiths lika helknasiga (men sevärda) skräckkomedi ”Tusk” som kom förra året. Där träffade vi far och dotter Depp, samt regissörens dotter Harley Quinn Smith. Tjejerna spelar två uttråkade tonåringar som står bakom en butikskassa. Johnny Depp är en komisk, Clouseau-liknande polis med färgstark fransk accent. Flera andra skådespelare från ”Tusk” dyker upp, men i nya roller den här gången.

”Yoga hosers” utspelas i Kanada och Smiths ambition är att göra en tredje film i Kanada-serien, en slags variant av ”Hajen”, fast med älgar (!). Som trailern visar består skräckinslaget i ”Yoga hosers” av små monstruösa figurer som kallas ”Bratzis”, eftersom de är bratwurst-korvar som vaknat till liv och blivit nazister.

Vanessa Paradis, Johnny Depps fru och Lily-Roses mamma, har en liten roll i filmen som en historialärare.

”Yoga hosers” går upp på amerikanska biografer i sommar. När och hur den kommer till Sverige får vi se, men ”Tusk” gick upp på bio här.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB