Startsida / Inlägg

Surfar på Dwayne Johnsons biceps

av Stefan Hedmark
Rate

Central intelligence

Regi Rawson Marshall Thurber, med Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan.

ACTIONKOMEDI Revisorn Calvin (Kevin Hart) kontaktas en dag av en kille som blev så mobbad i high school för 20 år sedan att han aldrig kom tillbaka. Nu visar det sig att han har förvandlats till ett muskelberg – och har hemligheter som drar in Calvin i ett farligt äventyr.

Dwayne Johnson har utvecklats till att bli en charmig tillgång i både actionfilmer och komedier. Här får han göra båda grejerna och det märks att han har roligt som den hopplöst entusiastiske och töntige agenten som går Hart på nerverna.

Har vi i publiken lika roligt? Nja, filmen klarar inte av att surfa enbart på Johnsons biceps. Det känns som att någon kom på en rolig duo att ha i en actionkomedi och sedan hoppades att resten löser sig under inspelningen.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB