Startsida / Inlägg

Siste Wolverine till rakning

av Stefan Hedmark
227ce050-0321-0134-806e-0e31b36aeb7f

Hugh Jackman är färdig med Wolverine. Inspelningarna av den sista filmen med mutanten har precis avslutats och stjärnan firade med att raka av sig de ”mutton chops” som är ett av Wolverines kännetecken. Det gjorde han framför hela Internetpubliken:

Uppenbarligen är ansiktsbehåringen ingen favorit hos Jackmans fru. Den nya filmen är fortfarande lite hemlig. Vi vet inte vad titeln blir och ingen trailer har dykt upp. Men den är baserad på en serie som heter ”Old man Logan” och utspelas i framtiden. Patrick Stewart spelar Professor X igen och i rollistan ser vi bland andra brittfavoriten Richard E Grant, Stephen Merchant (”The office”) och Eriq LaSalle (”Cityakuten”). Filmen regisseras av James Mangold som även gjorde ”The Wolverine” 2013.

Men är det verkligen sista gången som Jackman tänker spela Wolverine? Jo, han verkar verkligen inställd på det. Till Entertainment Tonight har han sagt att han klarar inte av att äta fler omeletter gjorda på äggvitor (uppenbarligen en viktig del av hans diet för att få rätta superkroppen inför filmerna). Och när han var gäst hos brittiske talkshowvärden Jonathan Ross i mars sa han följande, enligt Digital Spy:

”Det har hållit på i 17 år nu, det är knappt så man kan tro det. Det är fantastiskt. Räknar man in gästroller är det åtta filmer, det känns som mycket och jag har älskat det och är mycket upphetsad över den här sista. Jag kan inte komma på vad mer man kan göra med figuren, men jag vet att någon annan kommer att ta över rollen.”

Jackman känner sitt Hollywood. Förr eller senare gör säkert Wolverine comeback. Men det får bli utan honom. Det ska bli spännande att se hur sista filmen blir.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB