Startsida / Inlägg

Här spelar de in nya Jumanji

av Stefan Hedmark
Screen Shot 2016-09-28 at 20.52.51

Dwayne Johnson är ute på äventyr och filmar. Det är svårt att missa, karln är ett geni på sociala medier. Här instagrammar han från inspelningen av ”Jumanji” och arbetar skickligt in några charmiga skådespelarkollegor:

Lajbans i djungeln. ”The Rock” har varit flitig på sista tiden. Det vet vi eftersom vi har bombarderats av bilder och små klipp från hans inspelningar av ”Baywatch” och åttonde ”Fast and furious”-filmen. Det sistnämnda skapade till och med stora rubriker när Johnson använde Instagram till att skälla på motspelaren Vin Diesel. Johnson vet hur han ska nå sina fans och medier när han har något att säga. Eller sälja.

Klippet från ”Jumanji” är mindre dramatiskt. Kevin Hart står och gapar i bakgrunden och Jack Black dyker upp bakom ett paraply. De är definitivt på plats i en djungel (Hawaii) och redo att ta tag i den här uppföljaren till den rätt menlösa filmen med Robin Williams som kom 1995. Det är sagt att filmen ska hylla Williams, men det är oklart hur.

Den nya ”Jumanji” ska ha svensk biopremiär den 28 juli nästa år.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB