Startsida / Inlägg

Första titt på Daniel Espinosas rymdthriller

av Stefan Hedmark
screen-shot-2016-11-01-at-21-51-28

Det blev ingen film om terrorattacken i Boston 2013 för svenske regissören Daniel Espinosa, trots att han var på tal för det. Så vad har han haft för sig i stället? Jo, han siktade mot stjärnorna. Här är första trailern för thrillern ”Life”:

Precis som i snart bioaktuella ”Arrival” handlar ”Life” om hur mänskligheten får kontakt med en främmande livsform i rymden. ”Arrival” har ambitiösa teman. Men Espinosas film väljer, om man ska tro trailern, att satsa på ren spänning. Här finns scener som kommer att få dig att tänka på ”Alien” och ”Gravity”. Om det är bra eller dåliga vibbar (för det är ju fantastiska filmer att leva upp till) får du själv avgöra. Allt utspelas med Kennedys historiska tal från 1962 om att sätta en människa på månen i bakgrunden.

Espinosas senaste film, ”Child 44”, blev en flopp, så vi håller tummarna för att ”Life” blir bättre. Vad gäller blågula färger så håller Rebecca Ferguson även fanan uppe i rollistan; musik får vi av svenske kompositören Jon Ekstrand. Bland skådespelarna finner vi även Ryan Reynolds och Jake Gyllenhaal.

”Life” beräknas få svensk biopremiär den 12 maj.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB