Startsida / Inlägg

Ny trailer för ”T2: Trainspotting”

av Stefan Hedmark
screen-shot-2016-11-03-at-12-24-18

90-talet ringde just och tycker att det är dags att resa tillbaka till Skottland. Här är första riktiga trailern för ”T2: Trainspotting”:

Vi fick en teaser för några månader sedan som visade hur grabbarna ser ut tjugo år senare, men här får vi se dem back in action. Lämpligt nog börjar trailern med att Renton (Ewan McGregor) går in i en bar och träffar Sick Boy (Jonny Lee Miller) och får frågan ”vad har du haft för dig i tjugo år?” Därefter hör vi en gammal goding, Underworlds ”Born slippy”, som skickar oss rakt in i 90-talet.

McGregor och Miller sätter sig inte ner och pratar om att det blev välbetalda Hollywoodkarriärer för dem efter första filmen, utan regissören Danny Boyle och manusförfattaren John Hodge gör klart att historien upprepar sig själv, på gott och ont. Trailern bjuder på ett fyrverkeri av läckra bilder och ett virrvarr av knark, jakter, nostalgi och skotska vyer.

Vad tror ni? Skön nostalgi eller bara tomma upprepningar?

”T2: Trainspotting” har svensk biopremiär den 3 februari.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB