Startsida / Inlägg

Ryan Reynolds och Conan O’Brien i hångelfest

av Stefan Hedmark

Kommer ni ihåg ”Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta” (2004), en tårdrypande romantisk historia med Ryan Gosling och Rachel McAdams? Ser ut som att det har blivit en… något överraskande… uppföljare:

En av filmens mest minnesvärda scener var en regnblöt kyss mellan Gosling och McAdams, som återskapades häromkvällen på pratshowen ”Conan”. Fast nu med en annan Ryan, Ryan Reynolds – samt Conan O’Brien i en blå klänning.

Mycket fånigt. Ganska roligt.

Reynolds karriär har fått nytt liv tack vare succén med ”Deadpool”. Han ska försöka upprepa framgången i uppföljaren, förutsatt att den nuvarande krisen med avhoppad regissör blir löst på ett smidigt sätt. Reynolds har även en av huvudrollerna i Daniel Espinosas kommande rymdthriller ”Life” (som jag bloggade om häromdagen).

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB