Startsida / Inlägg

Första trailern för Guardians of the galaxy 2

av Stefan Hedmark
skarmavbild-2016-12-04-kl-01-11-45

I natt kom första teasertrailern för en av nästa års Marvel-läckerbitar, uppföljaren till ”Guardians of the galaxy”:

Det känns som att de mest uppskattade Marvel-filmerna på senaste tiden är de som har avvikit lite från normen och vågat vara en smula fräckare och roligare. Då pratar vi om ”Deadpool”, ”Doctor Strange”, ”Ant-man”… och så ”Guardians of the galaxy”.

skarmavbild-2016-12-04-kl-01-31-13
Chris Pratt.

Trailern till tvåan fortsätter i samma stil med en rolig scen där tvättbjörnen Rocket försöker få Groot (som ju numera är en liten kille) att låta bli att trycka på en domedagsknapp. Därefter är det full fart med strider i rymden. Trailern avslutas med ännu en lustighet, en scen där Peters (Chris Pratt) ”sexuella känslor” avslöjas.

Ser ut som att regissören James Gunn, som även gjorde ettan, har full koll på läget.

Blev det någon Björn Skifs då? Trailern till första filmen ackompanjerades ju av ”Hooked on a feeling”. Nja, hade varit kul om vi fått höra ”Det blir alltid värre framåt natten”. Men vi får nöja oss med Sweets ”Fox on the run” och det är inte fy skam.

”Guardians of the galaxy vol 2” har svensk biopremiär den 5 maj. Bland de nya stjärnorna i rollistan ser vi Sylvester Stallone och Kurt Russell.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB