Startsida / Inlägg

Första bilden ur Ocean’s eight

av Stefan Hedmark
ocean's eight
Foto: Warner

Vilken stjärnsmäll! Här gör de gamla ”Ocean”-filmerna comeback – men med en twist. Nu är det Danny Oceans syster Debbie som sätter ihop ett supergäng för att genomföra en kupp i New York.

I går släpptes första bilden ur filmen ”Ocean’s eight” och Debbies åtta tjuvar är samlade för en tunnelbanefärd. Debbie spelas av Sandra Bullock och gänget består i övrigt av Cate Blanchett, Rihanna, Helena Bonham Carter, Awkwafina, Mindy Kaling, Anne Hathaway och Sarah Paulson.

ocean's eleven
”Ocean’s eleven” (2001).

Enligt NY Daily News ska Matt Damon dyka upp i filmen som Linus Caldwell, rollen han spelade i de tre första ”Ocean”-filmerna. Steven Soderbergh, som regisserade filmerna, är också inblandad i projektet, men enbart som producent. Regisserar gör Gary Ross (”Hunger games”).

Jag gillade den första filmen, ”Ocean’s eleven” (2001), skarpt, men tyckte att tvåan spårade ur helt med sina fåniga insiderskämt om Hollywood. Trean var bara trist, trots att Al Pacino var med. ”Now you see me”-filmerna har försökt fylla det glammiga tomrummet efter ”Ocean’s”-filmerna, men det är ganska torftig underhållning. De här damerna kan nog sätta bling på vår vardag igen.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB