Startsida / Inlägg

Stranger things-Eleven klar för Godzilla

av Stefan Hedmark
Foto: AFP
Foto: AFP

Hon gjorde succé som Eleven i 80-talsnostalgiska tv-serien ”Stranger things” förra året. Nu är brittiska barnskådespelaren Millie Bobby Brown, 12, redo att möta nya monster – på stor duk. Enligt sajten Deadline ska hon vara klar för en roll i den kommande uppföljaren till ”Godzilla” (2014). Vi vet dock inga detaljer om rollen.

I går kväll befann sig Brown på SAG Awards i Los Angeles där ”Stranger things” var nominerad. På bilden här ovan skriver hon autografer.

godzilla

Den nya ”Godzilla”-filmen ska ha undertiteln ”King of monsters”. Filmbolaget Legendary planerar att låta den klassiska klumpedunsödlan slåss mot King Kong i en framtida film. Men innan dess möter vi ödlan och apan i egna filmer. King Kong gör comeback redan den 10 mars på svenska biografer i form av äventyrsspektaklet ”Kong: Skull Island”.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB