Startsida / Inlägg

Här gör Deadpool comeback

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2017-03-04 kl. 19.12.51

Vi vet inte mycket om ”Deadpool 2”. Faktum är att filmen håller fortfarande på att skrivas. Ändå har det plötsligt dykt upp en teaser! I dag la Ryan Reynolds upp den på sitt Youtube-konto:

Det är egentligen mer en kortfilm än en teaser. ”No good deed” låter oss möta den respektlöse antihjälten igen och stilen är precis samma som i originalet – Stan Lee dyker upp och klippet parodierar Stålmannen. Ganska kul, men det här har alltså inte mycket med ”Deadpool 2” att göra. Bara en liten present till Marvel-fans, ett sätt att väcka nyfikenhet och hålla liv i figuren.

”No good deed” visas före ”Logan” på amerikanska biografer och har en liten Wolverine-referens i Reynolds monolog i slutet. Enligt Slashfilm ska klippet vara regisserat av David Leitch, en stuntman som nu satsar på att regissera och var inblandad bakom kulisserna på ”John Wick”. Han är anlitad att regissera ”Deadpool 2”.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB