Startsida / Inlägg

Här spelar Tom Cruise in ”Mission impossible 6”

av Stefan Hedmark
mission impossible 6 mission impossible6

Här hänger och slänger en av världens största filmstjärnor. Som han ju brukar göra. Tom Cruise är i full färd med att spela in den sjätte ”Mission: impossible”. I förrgår befann sig teamet i Paris för en jaktscen som involverade en bil och en motorcykel. Det var många som tog bilder och filmade från inspelningen. Här är två klipp:

Först körs det bil…

… och sedan får sig Ethan Hunt en flygtur när hans motorcykel kraschar. Här svingas Cruise upp i luften i en sele.

rogue nation

Vi litar på att det kommer att se betydligt coolare ut på bio när filmen är klar. Men kul att tjuvkika lite bakom kulisserna. Frågan är dock fortfarande vilket som blir det stora halsbrytande stuntnumret i den här filmen; samtliga tidigare kapitel i serien har ju åtminstone en sådan sanslös scen. Ni minns säkert att Cruise hängde utanpå ett flygplan som lyfte i femman.

”Mission: Impossible 6” samlar ett gäng bekanta ansikten från de tidigare filmerna i serien, som Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Simon Pegg och Alec Baldwin. Däremot kommer inte Jeremy Renner att göra comeback eftersom han är för upptagen med att slita hårt i Marvelfabriken. Ny stjärna i rollistan är allas vår Superman, Henry Cavill. Enligt Screen Rant ska filmen spela in scener även i London, Indien och Nya Zeeland.

Filmens svenska premiär är beräknad till juli 2018.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB