Startsida / Inlägg

Första trailern för Bad moms 2

av Stefan Hedmark
bad moms 2

Nu går det undan. Det är bara ett år sedan vi såg ”Bad moms” på bio. Och snart är det dags för den juldoftande uppföljaren. För några dagar sedan kom den första trailern:

”Bad moms 2” heter ”A bad moms christmas” i originalversionen och utspelar sig alltså i juletid, då de tre mammorna från första filmen (Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell) tröttnar på att det bara blir en sådär härligt tindrande jul, med klappar och kalkon, om de slavar i köket och ute i julruschen. Av filmen kan vi förvänta oss sprit, intimrakning och svordomar i generösa mängder.

Dessutom ska de tampas med sina egna mammor, en idé som också finns i en annan hastigt ihopsatt uppföljare som kommer senare i år, ”Daddy’s home 2”. Fast där är det förstås huvudpersonernas pappor som kommer på besök. Den filmen bloggade jag om här. Sällan har väl bristen på fantasi i Hollywood illustrerats så tydligt… Fast kanske får filmen en kick av att de äldre mammorna spelas av Susan Sarandon, Christine Baranski och Cheryl Hines.

Det är oklart när ”Bad moms 2” kommer till Sverige, men i USA har den premiär den 3 november.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ronja de Boer
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB