Startsida / Inlägg

Nya Det-trailern läskigast hittills

av Stefan Hedmark
Det

Nyss fick vi se en sprillans färsk trailer för ”Det”, filmatiseringen av Stephen Kings skräckklassiker. Ta en titt:

Det här är nog den tydligaste förhandstitt på ”Det” som vi har fått, och Bill Skarsgård dyker upp i några nya scener som den läskige clownen Pennywise. Filmen lanseras med orden ”You’ll float too”, vilket byggs upp till en skräckinjagande ramsa i slutet av trailern.

Det

Tanken är att ”Det” ska få en naturlig uppföljare där vi följer barnen som vuxna, fortfarande plågade av Pennywise. Men i den här filmen ligger fokus helt och hållet på deras barndom. Ser verkligen ut som ”Stand by me” möter ens värsta mardrömmar.

”Det” har svensk biopremiär den 13 september.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB