Startsida / Inlägg

Första trailern för uppföljaren till Pacific rim

av Stefan Hedmark
pacificrim

Om du gillar att se fläskiga strider mellan stora robotar och havsmonster har du något att se fram emot nästa år. Då har uppföljaren till ”Pacific rim” (2013) premiär. I går kom första trailern:

Guillermo del Toro regisserade originalet, och är fortfarande knuten till ”Pacific rim: Uprising” som producent. Men annars är det dags för ”Daredevil”-regissören Steven S DeKnight att visa sig på styva linan.

En del bekanta ansikten från första filmen dyker upp, men de stora rollerna görs av nykomlingar i konceptet som John Boyega och Scott Eastwood. Boyega spelar son till Idris Elbas rollfigur i första ”Pacific rim”.

pacificrim

Jag gillade första filmen, men efter fem ”Transformers” känns det som att vi har blivit slagna i huvudet med plåt några gånger för mycket. Trailern till ”Pacific rim: Uprising” ger mig mer smak av Michael Bay än del Toro, tyvärr. Det känns inte som att ambitionen är att berätta något utöver att bjuda på strider i stadsmiljöer mellan robotar och havsmonster.

Det kanske räcker för att dra in stålar. Hur ”Pacific rim: Uprising” blir får vi veta den 25 maj.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB