Startsida / Inlägg

Spelkvällen då allt går blodigt fel

av Stefan Hedmark
gamenight

Här försöker Jason Bateman tvätta en hund ren från blod. Det går inte så bra. Hur det gick så illa från början kan du se i första trailern för thrillerkomedin ”Game night”:

Både titeln och upplägget påminner kanske lite om Steve Carell/Tina Fey-komedin ”Date night” (2010) där ett gift par hamnade i ett rafflande, farligt äventyr. Men ”Game night” ser av trailern att döma ut att vara lite roligare och vassare.

Bateman och Rachel McAdams spelar ett par som tillsammans med några vänner brukar anordna spelkvällar. Just den här aftonen är tanken att Batemans bror Max (Kyle Chandler) ska ordna ett ”mysterium” för dem att lösa… men ingen av dem anar att det blir på blodigt allvar.

Gamenight

Skrattade åt en del scener. Man får hoppas att det inte är filmens enda roliga stunder. Bakom filmen står regissörerna John Francis Daley och Jonathan Goldstein, som gjorde ”Ett päron till farsa: Nästa generation” (2015).

”Game night” har svensk biopremiär den 2 mars.

Alicia Vikander Batman Ben Affleck Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan Johnny Depp Mark Wahlberg Matt Damon Michael Fassbender Quentin Tarantino Rebecca Ferguson Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Steven Spielberg Tom Cruise Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB